RSS Feed Auke Manderfeld

Over Auke

Ik ben Auke Manderfeld (1997) en ben in 2003 op 6 jarige leeftijd begonnen met Kyokushin karate. Eerst bij de welpjes, toen bij de jeugd, nu bij de cadetten (14-16 jr.). Ik heb ondertussen de 3e kyu, de halve bruine band.

Op maandag train ik in Dojo Bolsward bij Senpai Sinisa Cosic (2e dan), op donderdag in Franeker bij Senpai Gert-Jan Pels (1e dan) en op vrijdag (wedstrijdtraining) en zaterdag in Sneek. Als ik voor een specifiek toernooi aan het trainen ben ga ik ook op woensdag in Sneek trainen. In Sneek wordt door alle Senpai’s van de sportclub lesgegeven en ook door Sensei Mark Potma (3e dan), Sensei Peter Smit (3e dan) en niet te vergeten: Shihan Liew-On (5e dan)!

Kyokushin karate is echt mijn sport; ik kan er al mijn energie in kwijt en ga er dan ook met veel plezier heen. Ook thuis doe ik nog aan hardlopen en rekken en strekken.

Mijn 2 zussen zitten ook op karate, dus het is bij ons echt een familiesport. Mijn ouders brengen ons niet alleen naar karatetraining, maar gaan ook regelmatig mee naar wedstrijden en trainingskampen in binnen- en buitenland. Zo is Sportclub FenF voor onze familie eigenlijk een tweede thuis.

b en t KWEC KWEC-Methodiek KWEC-Methodiek

Overige Sponsoren

Familie, vrienden en kennissen.